Looking For Anything Specific?

Βελγιο Ελλαδα 1-1 / Belgio Ellada 1 1 Ta Gkol Toy Agwna Onsports Gr / Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ.

Βελγιο Ελλαδα 1-1 / Belgio Ellada 1 1 Ta Gkol Toy Agwna Onsports Gr / Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ.. Απο το 65' με 10 παικτεσ η εθνικη. Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος).

Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Στο 89' ισοφαρίστηκε η εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες! Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια). Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία.

Belgio Ellada 1 1 Teliko Megalo Apotelesma Gia Thn E8nikh
Belgio Ellada 1 1 Teliko Megalo Apotelesma Gia Thn E8nikh from www.newsit.gr
Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για βέλγιο ελλάδα 1 1. Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ. Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς. Πήραμε τον βαθμό, αξίζαμε τη νίκη! Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια.

Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος).

Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην. Ανήκει σήμερα στην ευρωπαϊκή ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική! Πήραμε τον βαθμό, αξίζαμε τη νίκη! Στους ίδιους, εμφανώς βελτιωμένους, ρυθμούς συνεχίζει την πορεία της η ελλάδα του τζον φαν'τ σχιπ. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια). Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες. Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια.

Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Στους ίδιους, εμφανώς βελτιωμένους, ρυθμούς συνεχίζει την πορεία της η ελλάδα του τζον φαν'τ σχιπ. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια. Τουριστική αστυνομία σε όλη την ελλάδα.

Ellada Belgio
Ellada Belgio from voicenews.gr
Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες. Τουριστική αστυνομία σε όλη την ελλάδα. Il y a 6 ans|8 vues. Στους ίδιους, εμφανώς βελτιωμένους, ρυθμούς συνεχίζει την πορεία της η ελλάδα του τζον φαν'τ σχιπ. Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ.

Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια).

Απο το 65' με 10 παικτεσ η εθνικη. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα. Πήραμε τον βαθμό, αξίζαμε τη νίκη! Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια). Il y a 6 ans|8 vues. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες. Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ. Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που.

Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική! Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών.

Belgio Ellada 1 1 E3airetikh H E8nikh Stis Bry3elles Koita3e Sta Matia To Mega8hrio Sport 24
Belgio Ellada 1 1 E3airetikh H E8nikh Stis Bry3elles Koita3e Sta Matia To Mega8hrio Sport 24 from www.sport24.gr
Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Με δέκα παίκτες αγωνίζεται το βέλγιο από το 62 λόγω αποβολής του λόμπαρτς. Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς. Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα.

Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια. Στο 89' ισοφαρίστηκε η εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες! Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική! Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην. Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει. Με δέκα παίκτες αγωνίζεται το βέλγιο από το 62 λόγω αποβολής του λόμπαρτς. Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες. Στους ίδιους, εμφανώς βελτιωμένους, ρυθμούς συνεχίζει την πορεία της η ελλάδα του τζον φαν'τ σχιπ. Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία. Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Τουριστική αστυνομία σε όλη την ελλάδα.

Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία βελγιο. Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει.

Posting Komentar

0 Komentar